Specialist in schilderwerk Breda

Perfect schilderwerk? Dat zijn egale vlakken zonder banen en korrels, en perfecte afwerkingen langs de randen van uw pand. En dat binnen een schone, snelle en hierdoor betaalbare werkwijze. Dit schilderwerk wordt verzorgd door Joop Brugel in Breda. Bij alle soorten projecten, van klein tot groot. Met als specialiteit professionele turn-key-begeleiding voor de gehele inrichting.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

Alles voor uw schilderwerk in Breda

Joop Brugel is een bekende naam in Breda. Al jaren verzorgen wij hier alle soorten schilderwerk. Het weten welke kleuren bij elkaar passen, het begrijpen van de smaak van onze klanten en het hierop uitzoeken van de juiste kleuren en verfsoorten is tweede natuur voor ons. Bezoek onze winkel in Breda, op de Ginnekenweg 72, voor een verhelderend gesprek over de mogelijkheden.

Schilderwerk advies bij u aan huis

Tevens is het mogelijk een afspraak met ons te maken voor advies bij u aan huis of op kantoor. Of u nu in Breda of omgeving bent gevestigd. U krijgt dan op uw eigen moment onze onverdeelde aandacht, wij bekijken meteen de te schilderen oppervlakten en maken zo een messcherp geprijsde offerte.

Schilderwerk en meer

Bij het voltooien van een smaakvol interieur komt veel meer kijken dan alleen het schilderwerk. Zo heeft u bijvoorbeeld nieuwe raamdecoratie nodig. Zoals chique plooigordijnen of shutters. Een nieuwe vloer in de vorm van stijlvol parket, natuursteen of kunststof. Ook binnen deze situaties verzorgt Joop Brugel in Breda de mooiste resultaten.

Woninginrichting-Aanhuis.nl Breda

Joop Brugel Woondesign

Ginnekenweg 72
4818 JH Breda
076-5148563
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30 – 17:30 uur
Woensdag09:30 – 17:30 uur
Donderdag09:30 – 17:30 uur
Vrijdag09:30 – 17:30 uur
Zaterdag09:30 – 17:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Breda