Glasvezelbehang aan huis – de Glasvezelbehang-specialist!

Bij ons vindt u een groot assortiment glasvezelbehang in verschillende structuren/patronen waaronder; visgraatmotief, geruit, gestreept en een gevlochten structuur. De structuren variëren; fijn, grof, glad en vele andere en zijn uiteraard in alle kleuren leverbaar zowel mat als glanzend. Andere benamingen voor glasvezelbehang zijn: glasvlies, glasweefsel of scan.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

Voordelen van glasvezelbehang

Glasvezelbehang werkt versterkend, je kunt hier bijvoorbeeld scheuren, barsten of hele muren mee versterken (is dus uitermate geschikt voor nieuwbouw!) en zorgt op deze manier voor een duurzame en egale muur. Het is o.a. aan te brengen op: nieuw of geschilderd beton, gipsplaten en gipselementen, gasbeton, en vele soorten houtplaten. Dankzij de vochtafstotendheid kun je het zelfs gebruiken in bijvoorbeeld de badkamer of keuken. Verder is glasvezelbehang in hoge mate vlamwerend dus ook nog eens een veilige oplossing!

Specialistisch?

Zelf aan de slag met glasvezelbehang? Uiteraard is dat mogelijk maar enige ervaring is wel een pré, je doet het niet zomaar even. Wij willen u graag een hoop ergernis besparen door het over te laten aan onze specialisten, dan heeft u ook nog eens garantie op het geleverde werk!

Samenvattend:

  • Waterafstotend en makkelijk schoon te houden
  • Groot assortiment patronen en in alle kleuren leverbaar
  • Warme uitstraling
  • Overschilderbaar
  • Lange levensduur

Glasvezelbehang afwerking

Het glasvlies- of glasvezelbehang wordt door onze vakbekwame schilders/behangers gesausd met een kwaliteitsmuurverf

in iedere gewenste kleur. De muurverven zijn overigens in verschillende soorten verkrijgbaar, namelijk:

  • mat (standaard)
  • extra mat (krijt look)
  • zijdeglans (100% afneembaar)

Meer weten over glasvezelbehang?

Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in de showroom in uw omgeving zodat onze specialisten u op maat kunnen adviseren over de voordelen voor u. Zo kunt u zelf een keuze maken uit de honderden verschillende structuren glasvezelbehang.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen