Glasweefselbehang – een bijzondere oplossing

Glasweefselbehang biedt u een nuttige maar ook stijlvolle oplossing voor uw interieur. Dat glasweefselbehang oppervlakten versterkt en bovendien extra goed tegen een stootje kan, doet niets af aan het feit dat het een volwaardig uiterlijk geeft aan de meest uiteenlopende interieurs. Een goede reden om nu even te laten informeren naar het glasweefselbehang van landelijk leverancier AANHUIS. Neem hiervoor nu contact met ons op.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

De praktische kant van dit behang

De praktische kanten van glasweefselbehang zijn altijd het overwegen waard. Om slechts enkele voorbeelden te noemen: het product is zeer gemakkelijk schoon te maken en houden omdat het vocht afstoot, het is uitstekend geschikt om (opnieuw) overheen te schilderen en de duurzaamheid is enorm. Tevens is de kans op zichtbare bouwscheuren bij nieuwbouw een stuk kleiner dan bij stucwerk.

Glasweefselbehang waarop?

Glasweefselbehang is geschikt voor uiteenlopende oppervlakten. U kunt het op vele houtsoorten laten aanbrengen, op gipsplaten, gipselementen, geschilderd / nieuw beton of gasbeton. Zelfs in vochtige ruimten levert het gebruik van glasweefselbehang geen enkel probleem op, want het materiaal stoot zeer effectief vocht af. Ook in uw badkamer en keuken kunt u dus probleemloos glasweefselbehang gebruiken.

Soorten glasweefselbehang

Bij AANHUIS heeft u volledige keuze uit alle bestaande soorten glasweefselbehang. Als landelijk leverancier bieden wij u bijvoorbeeld glasweefselbehang met een gebonden, gestreepte, geruite of visgraatachtige structuur. Uiteraard heeft u hierbij tevens de keuze uit alle kleuren.

Professionaliteit vereist

Vanwege de bijzondere eigenschappen van het materiaal is een professionele aanbrenging echt vereist voor glasweefselbehang. Een gemiddelde amateurbehanger zal zich al snel geconfronteerd zien met matige resultaten en onnodige frustratie. Gelukkig heeft AANHUIS alle nodige expertise en ervaring in huis om de montage bij u perfect, snel en betaalbaar te laten verlopen. In elk opzicht een prachtige oplossing dus. Wij nodigen u van harte uit in een van onze showrooms bij u in de buurt zodat een van onze specialisten u op de juiste manier kan adviseren en informeren over de mogelijkheden en de ruime keuze in glasweefselbehang.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen