Het mooiste glasvezelbehang van Utrecht

Glasvezelbehang is een even stijlvolle als praktische oplossing. Verstevigend voor uw muren, maar ook eigentijdse in uitstraling. Een uitstekend alternatief voor stuukwerk, traditioneel behang en andere soorten wandbekleding. Fris & Helder in Utrecht levert u alle soorten glasbehang. Indien gewenst zorgen wij tevens voor het aanbrengen. Kom kijken in onze showroom in Utrecht, of vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

Verschillende soorten glasvezelbehang

Er zijn veel verschillende soorten glasvezelbehang. Bijvoorbeeld van het merk Sencys. In verschillende stijlen. Zoals een fijne, of juiste stoere en grove ruitstructuur. Ook is er schitterend glasvezelbehang met ruitstructuur, weefstructuur, zigzagstructuur en visgraatstructuur. U heeft tevens de keuze tussen naturel en al geverfd glasvezelbehang.

Voordelen van glasvezelbehang

Reden te over om uw pand in Utrecht op te fleuren met kwalitatief glasvezelbehang. De voordelen zijn groot. Zo is glasvezelbehang:

  • eenvoudig aan te brengen;
  • brandveilig en milieuvriendelijk;
  • overschilderbaar;
  • verfbesparend, dus snel klaar;
  • eenmaal overschilderen voor een goed resultaat.

Advies bij u in Utrecht

Fris & Helder verwelkomt u graag in de winkel in Utrecht. Hier adviseren wij u over alles dat met glasvezelbehang en inrichten te maken heeft. Dit vanuit jarenlange ervaring in het inrichten van huizen en kantoren. Hiervoor bieden wij de beste producten, maar tegen redelijke prijzen. Indien gewenst komen wij zelfs bij u op locatie in Utrecht. Zo hoeft u niet de deur uit, maar komt onze adviseur gewoon bij u langs. Op uw eigen moment. Daarna krijgt u een scherp geprijsde offerte. Dit is gratis en vrijblijvend.

Onze glasvezelbehang winkel voor Utrecht

Woninginrichting-aanhuis.nl Utrecht

Arkansasdreef 34b
3565 AS Utrecht
030-2000287
E-mail

Openingstijden

Maandag13:00 – 18:00 uur
Dinsdag10:00 – 18:00 uur
Woensdag10:00 – 18:00 uur
Donderdag10:00 – 21:00 uur (koopavond op afspraak mogelijk)
Vrijdag10:00 – 18:00 uur
Zaterdag10:00 – 17:00 uur
Zondag12:00 – 17:00 uur
Meer informatie Woninginrichting-aanhuis.nl Utrecht