Fraai glasvezelbehang voor Rotterdam en Capelle aan den IJssel

Glasvezelbehang, een fraaie oplossing voor wanden die zwaar belast worden. Hiermee versterkt u barsten, scheuren of gehele muren. Glasvezelbehang wordt dan ook vaak gebruik voor de nieuwbouw in Rotterdam en Capelle aan den IJssel. Zo is het aan te brengen op geschilderd of nieuw beton, op gipselementen en gipsplaten, gasbeton, houtplaten en zelfs in keukens en badkamers, omdat glasvezelbehang vochtwerend is. Een egale, duurzame muur is het resultaat. Bij Alexandrium Woonmall in Rotterdam, niet ver van Capelle aan den IJssel, vindt u een ruim assortiment.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

Verschillende soorten glasvezelbehang

U zoekt natuurlijk naar een passend type glasvezelbehang voor uw pand in Rotterdam of Capelle aan den IJssel. Reden genoeg om het veelzijdige en voordelige aanbod van uw Aanhuis-winkel in Alexandrium Woonmall te komen ontdekken. Want hier bieden wij u ieder type glasvezelbehang; in strepen, ruiten, visgraatstructuur of gevlochten structuren. Deze zijn uiterst voordelig geprijsd.

De Woonmall voor glasvezelbehang in Rotterdam of Capelle aan den IJssel

Welk type glasvezelbehang u ook zoekt voor uw pand in Rotterdam of Capelle aan den IJssel, u vindt het in Alexandrium Woonmall. Want hier zijn meer dan 60 woonspeciaalzaken, welke perfect zijn voor klanten die bezig zijn met verbouwingen, herinrichtingen of nieuwe woningen. Het opdoen van ideeën, het in het echt zien van de verschillen en het profiteren van de speciale acties en aanbiedingen maakt de Aanhuis-winkel precies wat u zoekt.

Glasvezelbehang? Advies aan huis!

Ontdek op deze website uw ideale glasvezelbehang. Maar natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel. Indien u het wenst komen wij zelfs vrijblijvend bij u langs in Rotterdam of Capelle aan den IJssel. Dan profiteert u van de rijke expertise onze Aanhuis-specialisten, gewoon bij u thuis. Zij kunnen u dan meteen informeren over uw specifieke mogelijkheden, op basis van uw unieke behoeften.

Woninginrichting-Aanhuis Alexandrium in Rotterdam

Woningmall Alexandrium in Rotterdam

Watermanweg 209
3067 GA Rotterdam
010-2203889
  E-mail

Openingstijden

Maandag13:00 – 17:30 uur
Dinsdag10:00 – 17:30 uur
Woensdag10:00 – 17:30 uur
Donderdag10:00 – 17:30 uur
Vrijdag10:00 – 21:00 uur (koopavond)
Zaterdag10:00 – 17:30 uur
Zondag12:00 – 17:00 uur
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis Alexandrium in Rotterdam