Voordelig glasvezelbehang laten aanbrengen in Drachten, Heerenveen of Leeuwarden.

Wilt u glasvezelbehang in Drachten, Heerenveen of Leeuwarden? Dan bent u nu op het juiste adres bij glasvezelbehang-AANHUIS.NL. Hier vindt u alle prachtige soorten die er bestaan. Welk dessin past in uw huis of bedrijfspand? Misschien een visgraat-, gestreepte, geruite of juiste een hele vlakke uitvoering? Bekijk hiervoor de afbeeldingen op deze website. Of vraag direct een offerte aan waarna wij geheel vrijblijvend advies AANHUIS komen geven in Drachten, Heerenveen of Leeuwarden.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

Extra voordelig glasvezelbehang laten aanbrengen

Door onze ervaring in het volledig inrichten van woningen en bedrijven, zijn de wanden uiteraard ook een belangrijk onderdeel. Onze eigen behangers en schilders plakken en sausen dagelijks glasvezelbehang waardoor wij heel vakkundig, bekwaam maar ook snel kunnen werken. Door onze specialisatie kunnen wij hele scherpe prijzen aanbieden. Dus woont u in bijvoorbeeld Drachten, Heerenveen of Leeuwarden aarzel dan niet en neem contact met op met Huitema in Drachten.

Glasvezelbehang: expertise is vereist

Er zijn vele soorten glasvezelbehang in de collectie van woninginrichting-aanhuis.nl en ieder soort moet uiteraard perfect worden aangebracht. De vele voordelen van glasvezelbehang zijn bijvoorbeeld; scheurt niet, stootvast, akoestisch verbeterend etc. De strakke en vlakke renovlies is momenteel enorm populair, een uitstekend alternatief voor glad stucwerk, echter goedkoper en scheurt niet! Neem contact op met Huitema in Drachten en u zult verrast zijn van de voordelige tarieven.

Winkel voor glasvezelbehang Drachten, Heerenveen & Leeuwarden

Woninginrichting-Aanhuis.nl Drachten

Stationsweg 76-78
9201 GR Drachten
0512-541496
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30 – 18:00 uur
Woensdag09:30 – 18:00 uur
Donderdag09:30 – 20:00 uur (koopavond)
Vrijdag09:30 – 18:00 uur
Zaterdag09:30 – 17:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie over Woninginrichting-Aanhuis.nl Drachten