Het mooiste glasvezelbehang van Breda

Wilt u weten wat glasvezelbehang kan doen voor de sfeer en kwaliteit van uw inrichting? Joop Brugel in Breda biedt u graag een kijkje in de wereld van professionele woninginrichting. Zo ontdekt u de nieuwste producten, maar ook de fraaiste tijdloze klassiekers. Hiervoor bent u van harte welkom in onze showroom te Breda. Hier krijgt u advies van ervaren interieurspecialisten.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

Alle soorten glasvezelbehang in Breda

Omdat de stijl van uw muren bepalend is voor de sfeer van uw interieur, hebben wij ons (glasvezel)behang en alle andere producten in ons assortiment op elkaar afgestemd. Zo biedt Joop Brugel Woondesign in Breda u complete oplossingen die bij u passen. U heeft hierbij keuze uit alle soorten glasvezelbehang; in alle kleuren en dessins.

Waarom glasvezelbehang?

Glasvezelbehang kent zowel praktische als esthetische voordelen. Het is een brandveilig, milieuvriendelijk en muurversterkend product. Uitstekend te schilderen binnen slechts een keer, bespaart glasvezelbehang u veel verf, tijd en moeite. Bovendien is het een gemakkelijk aan te brengen materiaal. U heeft slechts basisadvies van ons nodig en u kunt aan de slag.

Glasvezelbehang en meer

Zoekt u in Breda glasvezelbehang voor een nieuw interieur, dan zoekt u ook al snel naar andere producten. Die vindt u allemaal voordelig bij Joop Brugel in Breda. Naast alle soorten glasvezelbehang bieden wij u bijpassende variaties voor gordijnen, raamdecoratie, dakraamproducten, vloeren, trappen en meubelstoffering. Bewonder deze nu op onze website, of bezoek ons in Breda.

Woninginrichting-Aanhuis.nl Breda

Joop Brugel Woondesign

Ginnekenweg 72
4818 JH Breda
076-5148563
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30 – 17:30 uur
Woensdag09:30 – 17:30 uur
Donderdag09:30 – 17:30 uur
Vrijdag09:30 – 17:30 uur
Zaterdag09:30 – 17:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Breda