Prachtig glasvezelbehang voor Amsterdam, Diemen en Duivendrecht

Zoekt u prachtig glasvezelbehang voor uw pand/woning in Amsterdam, Diemen of Duivendrecht? Dan moet u echt even het veelzijdige aanbod bekijken van AANHUIS. Want wij bieden u alle soorten glasvezel voor de beste prijs. Bijvoorbeeld in een exclusief visgraatpatroon, in strepen, ruiten of juist een gevlochten structuur. Stuk voor stuk de moeite waard om te zien!

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

Wat past er op uw muur in Amsterdam, Diemen of Duivendrecht?

Om uw ideale stijl te ontdekken bekijkt u de afbeeldingen op onze website, vraag u een offerte aan of komt u langs in onze winkel in Amsterdam, Diemen of Duivendrecht. Als u het wenst komen wij zelfs gratis bij u op bezoek. Hiermee profiteert u van de rijke AANHUIS expertise, aan huis. Wij informeren u over de verschillen, mogelijkheden en beoordelen meteen uw situatie voor een gepast advies en een extra voordelige offerte.

Glasvezelbehang vereist expertise!

Uiteraard kunt u zelf uw glasvezelbehang aanbrengen. Toch is het ook geen kwaad idee om deze zware en tijdrovende klus uit te besteden. Want glasvezelbehang is geen gewoon behang. Door het materiaal is het veel moeilijker te hanteren en aan te brengen. Glasvezelbehang scheurt, barst of ziet er gewoonweg minder mooi uit.

Juist hierin schuilt het voordeel van onze aanbreng-mogelijkheden. Dankzij de ervaring van onze specialisten is het aanbrengen van glasvezelbehang in de regio Amsterdam, Duivendrecht en Diemen tweede natuur geworden. Hierdoor gaan zij perfectionistisch, sneller en dus zeer betaalbaar aan het werk. Hiermee bespaart u veel tijd, energie en een minder dan optimaal resultaat. Waar u uiteindelijk ook voor kiest, neem hoe dan ook contact met ons op voor vrijblijvend advies!

Onze winkel voor de regio Amsterdam, Diemen & Duivendrecht

Villa Arena Amsterdam

Arena Boulevard 134
1101 DJ Amsterdam
020-6912211
E-mail

Openingstijden

Maandag13:00 – 17:30 uur
Dinsdag10:00 – 17:30 uur
Woensdag10:00 – 17:30 uur
Donderdag10:00 – 21:00 uur (koopavond)
Vrijdag10:00 – 17:30 uur
Zaterdag10:00 – 17:30 uur
Zondag11:00 – 17:00 uur
Informatie over Woninginrichting-Aanhuis.nl Amsterdam